Diensten2018-10-22T11:12:15+00:00

Hoe wil jij
gezien worden?

Wat ik doe

Er zijn talloze manieren om te laten zien wie jij bent. Vaak begint het met een logo en huisstijl, daarna een visitekaartje en website en vervolgens andere communicatiemiddelen waarmee jij je verhaal kunt vertellen. JSBdesign helpt je van begin tot eind en verder.

Grafisch ontwerp

Door middel van een logo en huisstijl krijgt je bedrijf een eigen identiteit. Deze huisstijl is vervolgens door te voeren in diverse communicatiemiddelen zoals het visitekaartje, magazines, brochures, posters en presentaties.

Websites

JSBdesign ontwerpt voor jou een eigentijdse en makkelijk te gebruiken website geheel naar jouw wensen. Door middel van User Experience Design sluit de website perfect aan bij de behoeftes van je gebruikers. Vervolgens realiseer ik de website WordPress zodat je gemakkelijk zelf content toe kunt voegen en wijzigen zodat jouw website up-to-date blijft.

Infographics

Een infographic is een effectief middel om complexe data of ideeën op een leuke en visuele manier te communiceren. Een infographic is breed in te zetten zoals online of in print.

Benieuwd wat we voor elkaar
kunnen betekenen?

Laten we kennis maken tijdens een kop koffie.