Over mij

JSBdesign is ontstaan vanuit mijn passie om verhalen visueel te maken. JSBdesign verzorgt het beeld bij jouw verhaal. Of je nu een concrete vraag hebt of een vage behoefte, ik help jou deze door te vertalen naar sterkte ontwerpen.

Ik ben Jacinta Breijer en sinds 2015 help ik organisaties met het vertellen van hun verhaal. Ik heb een grote passie voor alles wat met ontwerpen te maken heeft en vind het te gek als ik de beste vorm kan vinden voor het verhaal dat iemand wil vertellen. Juist ook als de klant nog geen duidelijk beeld heeft, dan help ik graag om de abstracte wens te vertalen naar een concreet ontwerp.

Wat ik doe

Jouw verhaal kan in allerlei vormen gegoten worden. Heb je behoefte aan een ijzersterke website, grafisch ontwerp van jouw communicatiemiddelen of wil je juist een infographic laten maken? Samen kijken we wat het beste bij jouw bedrijf past.

Websites

Vertel jouw verhaal aan de buitenwereld door middel van een eigentijdse en makkelijk te gerbuiken website.

Infographics

Een infographic is een zeer effectief middel om complexe data of ideeën op een aantrekkelijke en praktische manier te groeperen en visualiseren.

Grafisch Ontwerp

Met een logo en huisstijl creëer ik een herkenbare identiteit voor jouw onderneming. Deze huisstijl is vervolgens door te voeren in al je communicatiemiddelen zoals brochures, posters of presentaties.

Sterk verhaal

Heb je een goed verhaal? Is er een klik? Dan gaan we waarschijnlijk samen aan de slag. Nog mooier vind ik het als de organisatie ook bijdraagt aan een mooie(re) wereld. Mooie initiatieven die zich inzetten voor natuur of milieu gaan mij nauw aan het hart. Hiernaast een aantal voorbeelden van dit soort verhalen.

Wat is jouw verhaal?

Heeft jouw concept of onderneming een logo, huisstijl, website, infographic of drukwerk nodig? Of zoek je iemand die met je meedenkt hoe je jouw kernwaarden in een visuele identiteit kunt vatten? Ik kan je helpen. Laten we kennismaken tijdens een kop koffie. Ik woon en werk in Zwijndrecht (15 min van Rotterdam) maar ik kom ook graag langs bij jou op kantoor.