Laat zien wie je bent

JSBdesign is ontstaan vanuit mijn drijfveer om andere ondernemers te helpen met hun visuele identiteit. JSBdesign laat zien wie je bent. Of je nu een concrete vraag hebt of een vage behoefte, ik help jou deze door te vertalen naar sterkte ontwerpen. 

Wie ben ik

Ik ben Jacinta Breijer en sinds 2015 help ik organisaties met hun visuele identiteit. Ik heb een grote passie voor alles wat met ontwerpen te maken heeft en vind het te gek als ik de beste vorm kan vinden voor het verhaal dat iemand wil vertellen. Juist ook als de klant nog geen duidelijk beeld heeft, dan help ik graag om de abstracte wens te vertalen naar een concreet ontwerp. 

Het verhaal van jouw doelgroep

Om jouw verhaal goed te kunnen vertellen moet het natuurlijk ook wel jouw passen. Daarom zorg ik ervoor dat bij het ontwerpen van huisstijlen, websites en infographics deze aansluiten bij het karakter en de uitstraling van de ondernemer of onderneming. Maar het moet natuurlijk ook aan de behoeften van jouw gebruiker voldoen. In mijn ontwerpproces verdiep ik me daarom niet alleen in jouw verhaal, maar ook in dat van jouw doelgroep.

Wat is jouw verhaal?

Heeft jouw concept of onderneming een logo, huisstijl, website, infographic of drukwerk nodig? Of zoek je iemand die met je meedenkt hoe je jouw kernwaarden in een visuele identiteit kunt vatten? Ik kan je helpen. Laten we kennismaken tijdens een kop koffie. Ik woon en werk in de omgeving van Rotterdam maar ik kom ook graag langs bij jou op kantoor.