Over mij2018-10-22T11:18:34+00:00

Over mij

Wie ben ik

Ik ben Jacinta Breijer, 27 jaar en uit de omgeving van de mooiste stad van Nederland… Rotterdam.

JSBdesign is ontstaan vanuit mijn drijfveer om andere ondernemers en organisaties te helpen met hun visuele identiteit. JSBdesign laat zien wie jij bent. Ik ontwerp huisstijlen en websites die aansluiten bij het karakter van de ondernemer of onderneming én bij de behoeften van de gebruiker

Loopbaan

Na het afronden van de opleiding Multimedia Vormgeven aan het Grafisch Lyceum Rotterdam in 2013 ben ik begonnen als zelfstandig vormgever. Ondertussen volgde ik in de avond-uren de studie Communicatie en Multimedia Design aan de Hogeschool Rotterdam. Op deze manier kon ik de kennis die ik opdeed tijdens de studie direct toepassen in de praktijk.

Naast de studie en het freelancen ben ik sinds 2014 parttime werkzaam als visual designer bij Integron B.V.. Hier verzorg ik de huisstijl en websites en alle andere middelen waarmee gecommuniceerd wordt.

Interesses

Reizen

Reizen is een groot onderdeel van mijn leven. Samen met mijn vriend gaan we er zo vaak mogelijk op uit om nieuwe plekken en culturen te ontdekken en hier foto’s van te maken. Op www.helpustraveltheworld.com zijn al onze reizen en foto’s te volgen.

Fotografie

Tijdens dat reizen probeer ik de plekken die ik bezoek, en de mensen en dieren die daar leven, zo goed mogelijk op de foto te krijgen. Om de herinnering van het moment vast te leggen maar ook als de kunstvorm die fotografie is.

Dieren en natuur

Dierenwelzijn en natuur zijn heel belangrijk voor mij. Ik ben al bijna de helft van mijn leven vegetarisch en ik maak me groot voor organisaties tegen dierenleed zoals het testen op dieren en de bontindustrie.

Milieu

Wat is het belangrijkste dat wij als de mens bezitten? Precies, de aarde. Daarom is het van het grootste belang dat we deze en alles wat er op staat beschermen. Ik probeer zo milieuvriendelijk te leven en maak me graag sterk voor milieuorganisaties die bijvoorbeeld iets doen tegen de plasticsoep en de klimaatverandering.

Benieuwd wat we voor elkaar
kunnen betekenen?

Laten we kennis maken tijdens een kop koffie.