Jouw verhaal tot leven gebracht

JSBdesign verzorgt het beeld bij jouw verhaal. Of je nu een concrete vraag hebt of een vage behoefte, ik help jou deze door te vertalen naar sterkte ontwerpen.

Mijn naam is Jacinta Breijer en sinds 2015 help ik organisaties met het vertellen van hun verhaal. Ik ben gepassioneerd door alles wat met ontwerpen te maken heeft, en ik vind het geweldig om de perfecte vorm te vinden voor het verhaal dat jij wilt delen. Zelfs als je nog geen helder beeld hebt, sta ik klaar om jouw abstracte wensen om te zetten in een concreet ontwerp.

Jacinta Breijer - Freelance ontwerper bij JSBdesign

Wat ik doe

Jouw verhaal kan in allerlei vormen gegoten worden. Heb je behoefte aan een ijzersterke website, grafisch ontwerp van jouw communicatiemiddelen of wil je juist een infographic laten maken? Samen kijken we wat het beste bij jouw bedrijf past.

Websites

Vertel jouw verhaal aan de buitenwereld
door middel van een eigentijdse en gebruiksvriendelijke website.

Infographics

Een infographic is een zeer effectief middel om complexe data of ideeën op een aantrekkelijke manier te visualiseren.

Grafisch ontwerp

Door jouw communicatiemiddelen op maat te ontwerpen creëer ik een herkenbare eigen identiteit voor jouw bedrijf.

Sterk verhaal

Heb je een goed verhaal? Is er een klik? Dan gaan we waarschijnlijk samen aan de slag. Nog mooier vind ik het als de organisatie ook bijdraagt aan een mooie(re) wereld. Mooie initiatieven die zich inzetten voor natuur of milieu gaan mij nauw aan het hart.