PortXL

Innovating the port ecosystem

PortXL helpt gemotiveerde Start-ups en Scale-ups in de maritieme sector die de potentie hebben om de wereld te veranderen met hun oplossingen en brengen ze samen grote spelers uit de branche die concreet gebruik maken van hun oplossing.

Sinds 2018 werk ik nauw samen met PortXL, ter ondersteuning van de start-ups, maar ook voor PortXL zelf, zoals voor hun eigen website en het jaarlijkse impact report.

Modulaire website voor directe informatie

Met een focus op het minimaliseren van de frustratie die werd ervaren op de oude website, waarbij eindeloos gescrolld moest worden om de volledige pagina te bekijken, heb ik een slimme oplossing bedacht. Mijn ontwerp omvat een modulaire website die de gebruiker in staat stelt om snel en gemakkelijk alle benodigde informatie te vinden, met zo min mogelijk scrollen.

KVAN - Homepage boven vouw

Overzichtelijke website ervaring

Op de homepagina worden de meest cruciale elementen boven de vouw weergegeven, waardoor alle belangrijke inhoud binnen het zichtbare scherm past. Dit betekent dat gebruikers direct toegang hebben tot de essentiële informatie, zonder te hoeven scrollen. Om de onderliggende pagina’s overzichtelijk te houden en de lengte te verminderen, heb ik ervoor gekozen om ze op te splitsen in meerdere pagina’s. Dit zorgt voor een gestroomlijnde gebruikerservaring en maakt het eenvoudiger om specifieke informatie te vinden, zonder te verdwalen in lange lappen tekst.

KVAN - Homepage boven vouw
KVAN - Homepage boven vouw
KVAN - Homepage boven vouw

Blik op succes en toekomst

In 2020 bestaat PortXL 5 jaar, een goed moment om terug te blikken op de behaalde resultaten en op de kansen in het vooruitzicht aan de hand van een impact report. Het rapport bevat een verscheidenheid aan artikelen en infographics die het verhaal vertellen van PortXL, haar klanten en partners. De magazine-achtige opzet van het rapport is een visueel aantrekkelijke en toegankelijke manier om de reis tot nu toe te delen en om de veelbelovende toekomst van PortXL te laten zien.

KVAN - Homepage boven vouw
KVAN - Homepage boven vouw
KVAN - Homepage boven vouw
KVAN - Homepage boven vouw
Volgende case
  • Happy people, daar doen we het voor

    Integron