Demecare

Take care of your smile

Demecare Interdentale ragers zijn het nieuwste product van DeMeGro, gelanceerd met als doel consumenten te ondersteunen bij het bereiken van optimale mondgezondheid, zowel nu als in de toekomst. Om dit nieuwe product op de markt te brengen, moest het voorzien worden van een aantrekkelijke en passende branding die consumenten aanspreekt.

Brand Design Demecare - Foto's door Daniëlle Jiskoot

Take care of your smile

Het bestaande logo van Demecare benadrukt de letter D, waarin de vorm van een lachende mond te onderscheiden is. Dit sluit perfect aan bij een product voor mondverzorging. Daarom heb ik de slogan 'Take care of your smile' bedacht en de glimlachvorm consistent laten terugkomen in alle brandingmiddelen.

Demecare branding - Logo's
Demecare branding - Vormtaal
Demecare branding - verpakking
Demecare branding - Flyer

'Ontworpen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen'

Voor de website heb ik een ontwerp gemaakt dat de voordelen van de ragers benadrukt en de gebruiksvriendelijkheid bij het bestellen in de schijnwerpers zet. De site is overzichtelijk en toegankelijk, met duidelijke informatie over het product en hoe het bijdraagt aan een gezonde glimlach. De vorm van de lachende mond komt ook hier terug in de visuele elementen, waardoor de branding consistent en herkenbaar blijft.

Demecare webdesign - Homepage
Demecare webdesign - Homepage
Demecare webdesign - bestelpagina

Demecare is een product van DeMeGro | Foto's gemaakt door Daniëlle Jiskoot

Volgende case
  • Happy people, daar doen we het voor

    Integron