Project Description

HUISSTIJL, WEBSDESIGN EN REALISATIE

Integron: Haal het beste uit klant en medewerker

KLANT

Integron

WERKZAAMHEDEN

Huisstijl, drukwerk, webdesign en realisatie

Digital & Innovation

‘Digital & innovation’ zijn dit jaar voor Integron belangrijke thema’s. Zowel voor hoe ze de klanten helpen met innovatieve oplossingen, als hoe ze intern met elkaar werken. Bij deze ontwikkelingen hoort ook een nieuwe huisstijl en website.

Het doel

De website van Integron moest eigentijdser en overzichtelijker worden en passen bij de nieuw door te voeren huisstijl. Het was vooral ook belangrijk dat de onderzoeksoplossingen de juiste aandacht op de website kregen en dat het gemakkelijk zou zijn om blogberichten aan te maken en te lezen.

De oplossing

De oplossing is een frisse en overzichtelijke website die zowel visueel als inhoudelijk een stuk sterker is. De onderzoeksoplossingen hebben allemaal een eigen pagina met een vaste indeling. De blogberichten zijn zo simpel mogelijk vormgegeven zodat deze makkelijk aan te maken zijn.

Persoonlijker

Het is voor Integron ook belangrijk om het karakter van het bedrijf te uiten. Daarom is de website een stuk persoonlijker geworden door op iedere pagina persoonlijk advies aan te bieden met een foto van de juiste medewerker er bij en door alle medewerkers een plek te geven op de teampagina. Hiervoor heeft iedereen een aantal steekwoorden over zichzelf opgeschreven die zowel over het zakelijke als persoonlijke karakter gaan.

Rapportages

Bij de nieuwe huisstijl van Integron horen ook de jaarlijkse rapportages die zij uitbrengen. Voor de nieuwe positionering is er gekozen voor een meer magazine-achtige layout waardoor het wellicht minder op een rapportage lijkt, maar daardoor fijner leest. Ook hier komt de nieuwe huisstijl met het beeldmerk terug.

Beeld en grafieken

De rapportages zijn een combinatie tussen tekst, beeld en grafieken. Hierin heb ik afgewisseld met achtergrondfoto’s en kleurvlakken en de vorm van het beeldmerk. Dit maakt het geheel leuk om naar te kijken en te lezen.

Meer werk zien?

WEBDESIGN & REALISATIE

MDA-Tech: Van alle markten op de hoogte

LOGO & HUISSTIJL

Talent4Service: Dat werkt!

LOGO & HUISSTIJL

Verhuisdozenstore.nl