Neele-Vat

Van Rotterdam naar de wereld

Neele-Vat biedt maatwerkoplossing voor ieder deel van de logistieke keten. Of het nu gaat om ervaren wegvervoerders in heel Europa of het organiseren van zeevracht, luchtvracht, opslag of fysieke distributie. Met 1.200 medewerkers, 30+ vestigingen in 15 landen en 500.000 m² warehouse zijn ze één van de grotere logistieke dienstverleners in de regio Rotterdam.

In de zomer van 2022 heb ik Neele-Vat ondersteund met ontwerpen van diverse marketing uitingen zoals het brandbook en het onboardingplan.

Iedereen hetzelfde vertrekpunt

Het brandbook is bedoeld om een dieper begrip te creëren over de essentie, persoonlijkheid en overtuigingen die Neele-Vat uniek maakt en betekenis geeft. Het geldt tegelijkertijd als leidraad voor communicatie, gedrag en visuele uitingen. Op deze manier hanteren alle stakeholders samen hetzelfde vertrekpunt in het neerzetten en bewaken van een inspirerend, uniform en betrouwbaar merk.

Neele-Vat Brandbook - Powerpoint template
Neele-Vat Brandbook - Roll-up banners

Welkom aan boord

Neele-Vat groeit snel en om nieuwe medewerkers een goede start te geven, is het 100-dagen onboarding-plan geïntroduceerd. Voor dit programma heb ik verschillende flyers en boekjes ontworpen.

Neele-Vat Onboarding - Boekje
Neele-Vat Onboarding - Boekje
Neele-Vat Onboarding - Boekje
Neele-Vat Onboarding - Flyer

You're on the move

In de zomer van 2022 is het hoofdkantoor van Neele-Vat verhuisd naar een gloednieuw pand. Om de verhuizing voor alle medewerkers zo soepel mogelijk te laten verlopen, heb ik een infographic ontworpen die de medewerkers helpt om hun weg te vinden.

Neele-Vat - Infographic
Neele-Vat - Infographic
Neele-Vat - Infographic

Nieuwe thuishaven

Neele-Vat is trots op hun nieuwe thuisbasis en ze hopen dat de medewerkers dat ook zijn. Om dit te bevorderen, heb ik een boekje ontworpen met foto’s van het nieuwe pand, zodat de medewerkers hun nieuwe werkplek kunnen laten zien aan vrienden en familie.

Neele-Vat - Fotoboekje
Neele-Vat - Fotoboekje
Neele-Vat - Fotoboekje
Volgende case
  • Take care of your smile

    Demecare