Groene daken

Heilige Boontjes

Boontje komt om zijn loontje

Heilige Boontjes is in 2015 opgericht en inmiddels een begrip in Rotterdam en omstreken. Bij Heilige Boontjes re-integreren jongeren op een duurzame manier. Hier krijgen ze de kans om hun kwetsbaarheid om te zetten in kracht, en hun leven weer inhoud en zin te geven.

Om ervoor te zorgen dat er eenheid en duidelijkheid is in het gebruik van de branding van Heilige Boontjes heb ik in samenwerking met CCO010 een brandguide ontwikkelt. In de brandguide staan richtlijnen voor het gebruik van het logo, en de lettertypes. En voorbeelden van bedrukking op kleding en producten.

Diensten: Branding, Drukwerk, Infographic

Brandbook

Door gebruik te maken van veel zwart en grote koppen heeft het boekje een stoere uitstraling gekregen, passen bij het verhaal van Heilige Boontjes.

Mockups

In het brandbook staan diverse mockups om richtlijnen te geven voor het bedrukken van merchandise zoals kleding, drukwerk en tassen.

Flyer en infographic

Naast de brandguide heb ik ook een flyer ontworpen met op de voorkant de propositie van Heilige Boontjes en op de achterkant een infographic met was feitjes over het bedrijf en het koffiegebruik in Nederland.