Project omschrijving

Yorizon: Een bedankje aan IT

IT is tegenwoordig de ruggengraat van elke organisatie, en toch krijgt de IT-organisatie niet altijd de waardering die het verdient. Het wordt tijd dat hier verandering in komt. Bij Yorizon geloven ze dat de onvermijdelijke digitale transitie alleen succesvol kan verlopen met gemotiveerde IT-medewerkers en enthousiaste gebruikers.

Werkzaamheden

Grafisch ontwerp, infographics, illustratie

Een digitaal dankjewel aan IT

Door de uitbraak van het Coronavirus moest een groot deel van Nederland noodgedwongen vanuit huis gaan werken. Yorizon deed onderzoek naar de (ICT) werkbeleving tijdens het thuiswerken. Het onderzoek laat zien dat het thuiswerken, dankzij de ICT sector, Nederland goed afgaat. De uitkomsten zijn een groot compliment aan de mensen die, letterlijk, achter de schermen zitten van het digitale werken. De belangrijkste uitkomsten uit het onderzoek heb ik vormgegeven in een infographic.

Klik hier om de infographic te bekijken

Yorizon infographic 'Een digitaal dankjewel aan IT'
Yorizon infographic 'Een digitaal dankjewel aan IT'

#ITHANKYOU

Om nog verder voort te borduren op het bedanken van de ICT sector heb ik ook diverse social media uitingen ontworpen. Zo zijn de conclusies uit de infographic compacter en dynamischer weergegeven door middel van een gif-animatie op LinkedIn.

Sneak preview

Als teaser voor de ‘work-from-home-survey’ is er gebruik gemaakt van een mini-infographic die alvast een van uitkomsten uit het onderzoek toont.

Yorizon infographic 'Een digitaal dankjewel aan IT'
Hoe Adaptief bouw jij al?
De toekomst van maritieme innovatie start hier