Project omschrijving

Verhuisdozenstore

Een verhuizing kost veel tijd en vraagt veel aandacht; tijd die je maar één keer kunt besteden en waarin je constant alert moet zijn op onverwachte zaken. Daarnaast is het uiteraard van belang dat de inboedel zorgvuldig, veilig en gemakkelijk kan worden vervoerd…

Werkzaamheden

Branding, grafisch ontwerp

Gemak en kwaliteit

Het is vooral belangrijk dat het logo er professioneler en strakker uit komt te zien. Verhuisdozenstore.nl noemt zichzelf geen prijsvechter, maar wil ook niet te duur of luxe uitstralen. De gebruikers zijn vooral mensen die voor gemak en kwaliteit gaan. Ze gaan binnenkort verhuizen en hebben hiervoor goede en betaalbare verhuisdozen nodig.

Stapel op verhuisdozen

Voor verhuisdozenstore.nl heb ik een strak en abstract logo ontworpen. Het beeldmerk is ontstaan uit het idee van een stapel opgevouwen dozen die samen een uitgevouwen doos vormen. Daarnaast is er een sleutel in het logo te zien, wat dan weer een referentie heeft met verhuizen.

Breng mij naar…

Voor de bedrukking van de doos heb ik ook icoontjes ontwikkeld waarmee aangegeven kan worden naar welke ruimte de doos gebracht moet worden. Tekstueel is er gebruik gemaakt van een informele tone of voice wat past bij dit hippe, jonge bedrijf.

Integron: Haal het beste uit klant en medewerker
Een stukje Frankrijk in Rotterdam