Project Description

R2Research

Webdesign en realisatie

Marketing inzet verbeteren met slim onderzoek

R2Research helpt organisaties in de cultuur en sportbranche hun marketing inzet te optimaliseren door middel van onder andere publieks- en imago-onderzoek. Omdat de middelen waarmee R2Research communiceerde (Website, e-mail en visitekaartjes) sterk verouderd waren moest hier een nieuwe uitraling voor ontworpen worden.

  • Webdesign

  • HTML/CSS
  • WordPress

  • Responsive

Het doel

Met de nieuwe website moet Menno Urbanus zichzelf en zijn bedrijf aan de wereld kunnen laten zien en (potentiele) klanten informeren over de mogelijkheden van zijn diensten. De e-mail-templates moesten aansluiten bij de doelgroep. Dit zijn voornamelijk bezoekers van festivals en evenementen.

De oplossing

De website is in een nieuw, fris en eigentijds jasje gestoken en is nu responsive. Er komt voor de bezoeker duidelijk naar voren wat R2Research doet en de klant heeft de mogelijkheid om te bloggen.

E-mail template

De bezoekers van de evenementen en locaties krijgen na aanvang een e-mail waarin hen gevraagd wordt aan het onderzoek mee te doen. Voor deze e-mails heb ik de template ontworpen en gecodeerd met HTML.

Clup/Consultants

webdesign & realisatie

Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen?