Project omschrijving

LOGO, WEBDESIGN & REALISATIE

OLM-IT: Connecting the Dots

KLANT

OLM-IT

WERKZAAMHEDEN

Logo-ontwerp, Webdesign & Realisatie

Connecting the dots

Olm-IT verzorgt IT-diensten zoals cloud services en beveiliging. De klanten van Olm-IT bevinden zich vooral in de sectoren Financiële Dienstverlening en de Transport & Logistiek. Om het bedrijf aan de buitenwereld te presenteren had Olm-IT een visuele identiteit en een website nodig.

Het doel

De klant wenste een huisstijl die deskundigheid en betrouwbaarheid uitstraalt, maar tegelijkertijd niet te technisch en laagdrempelig is. Hiermee wilt hij zich kunnen onderscheiden van andere IT-bedrijven.

De oplossing

De klant gaf van zichzelf aan dat hij altijd het hele plaatje overziet en een probleem vaak met meerdere factoren te maken heeft. Zo is de slogan ‘connecting the dots’ ontstaan. Aan de hand hiervan is ook het beeldmerk van het logo ontstaan.

Vertrouwen en positiviteit

Ik heb hiervoor gekozen voor de kleurcombinatie van blauw en groen. Blauw straalt vertrouwen uit en groen staat voor frisheid en positiviteit. Deze kleurcombinatie komt terug in de huisstijl en website, gecombineerd met veel witruimte voor een fris en overzichtelijk geheel. Door gebruik te maken van een kleurverloop is de huisstijl modern en net even anders dan die van andere IT-bedrijven.

Meer werk zien?

WEBDESIGN & REALISATIE

MDA-Tech: Van alle markten op de hoogte

WEBDESIGN & REALISATIE

Naxco Logistics: Een stukje Frankrijk in Rotterdam

HUISSTIJL, WEBDESIGN & REALISATIE

Float-IoT: Waterdichte oplossingen