Project omschrijving

KENC: We design, we fabricate, we deliver

De afgelopen 20 jaar heeft KENC Engineering reactief in de markt gestaan en is het bedrijf organisch meegegroeid met haar klanten.  De ambitie is om haar marktaandeel te vergroten met grotere projecten in de offshore energy industrie.

Werkzaamheden

Webdesign, UI/UX, WordPress, CSS

Helder doel voor ogen

De nieuwe website heeft drie hoofddoelen: snel informatie kunnen vinden over de projecten die Kenc uitvoerd of uitgevoerd heeft, de expertise van Kenc laten zien en laten zien hoe het is om bij Kenc te werken. Deze doelen krijgen op de homepage alle aandacht door de beeldvullende slider waarin ieder doel in een aparte slide voorbij komt.

Interactie creëren met potentiele collega’s

Om de ambitie waar te maken zal onder andere het team moeten worden uitgebreid. Daarom heeft de nieuwe website ook als doel om nieuwe collega’s aan te trekken. De tone of voice van de website is daarom persoonlijk en informeel. De slider op de homepagina begint met het ‘we are kenc’ onderdeel en er is een groot deel ingericht voor de vacatures.

Herkenbaar en vertrouwd

Omdat het bedrijf 20 jaar bestaat is het wel van belang dat het herkenbaar blijft voor bestaande klanten. De herkenbare elementen zoals de ‘pijl’ uit het logo komen daarom vaker terug in de nieuwe huisstijlelementen en op de website.

Alle cases
Veilig wonen en werken in de Botlek