Project Description

Facilitybeleving.nl

Webdesign en realisatie

Haal het beste uit uw facilitaire team

Integron Facilitybeleving richt zich op de prestaties van het Facilitair Bedrijf binnen een organisatie en wat de gebruikers hiervan vinden. Het beste halen uit interne klanten en facilitaire teams is waar zij voor staan. Enthousiaste interne klanten zijn de belangrijkste energiebron voor een Facilitair Bedrijf en richtinggevend voor de voortdurende ontwikkeling van een facilitaire organisatie.

  • Webdesign

  • UX-design

  • WordPress

  • Responsive

Het doel

Het doel was een website te ontwikkelen die hospitality uitstraalt en daardoor past bij de dienstverlening van het bedrijf. Daarnaast moest de website beter ingedeeld worden waardoor er een duidelijker overzicht van het aanbod en de dienstverlening ontstond.

De oplossing

Om dit doel te bereiken heb ik in eerste instantie vooral naar het beeldmateriaal gekeken. Ik ben op zoek gegaan naar beelden met mensen/gebruikers die binnen hun werkomgeving lekker in hun vel zitten. Voor het overzicht van het productaanbod heb ik icoontjes ontworpen voor iedere dienst en product die elk met een beknopte omschrijving naar de pagina van deze dienst of product verwijzen.

Olm-IT

Logo ontwerp, webdesign & realisatie

Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen?