De Nieuwe Maas Accountants2018-10-22T15:29:38+00:00

Project Description

De Nieuwe Maas Accountants

Webdesign en realisatie

Geen woorden maar daden

De Nieuwe Maas Accountants bestaat sinds het jaar 1999. Het is een kleine organisatie met een ‘geen woorden maar daden’ mentaliteit waar flexibiliteit, deskundigheid en persoonlijke aandacht voorop staan. In 2016 werd het tijd dat het bedrijf ook een website kreeg die dit ook uitstraalt.

  • Webdesign

  • UX-design

  • WordPress

  • Responsive

Het doel

Het doel van de website is de Nieuwe Maas Accountants ook digitaal een uitstraling te geven die past bij de mentaliteit van het bedrijf. Persoonlijke aandacht, deskundigheid en flexibiliteit staan hier voor op, en dit moest dan ook terug komen in de website. Daarnaast moest de website aan de nieuwe online standaarden voldoen zodat die goed te bekijken is op ieder scherm.

De oplossing

De oplossing is een speelse maar professioneel ogende one-pager geworden. Niet teveel poes-pas maar duidelijke taal. De website bevat persoonlijke aspecten zoals spullen op een bureau en foto’s van het team en het kantoor. De blauwe huisstijlkleur komt terug in het ontwerp en is aangevuld met een fel koraalrood wat de website een modern tintje geeft.

R2Research

webdesign & realisatie

Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen?