Project omschrijving

Samen veilig wonen en werken in Botlek Europoort

Burengesprek Botlek Europoort is een initiatief van bedrijven die actief zijn in het Botlek Europoort gebied. Het doel van Burengesprek Botlek Europoort is om een open en constructief gesprek te voeren tussen bedrijven, overheden en omwonenden. 

Werkzaamheden

Webdesign, UI/UX, WordPress, CSS

Meedenken over een veilige en leefbare omgeving

Door met elkaar te praten, ideeën te delen, vragen te stellen en informatie te bundelen over veilig werken en wonen houdt men het gebied rondom de Botlek en Europoort leefbaar en veilig. Op het nieuwe online platform is informatie te vinden over de bedrijven in de botlek, ervaringen van omwonenden en recente nieuwsberichten over wat er speelt in de omgeving.

Verhalen van omwonenden

In de rubriek ‘verhalen uit de buurt’ delen omwonenden hun ervaring over hoe het is om in de omgeving van Botlek Europoort te wonen. Heb je bijvoorbeeld stankoverlast? Of maak je je zorgen om de risico’s die het gebied met zich mee brengt? Maar ook wat er nou juist zo fijn is aan de buurt.

Goede buren informeren elkaar

Op de website zijn drie soorten berichten te vinden: informatie over de bedrijven uit het Botlek gebied, nieuwsberichten over die bedrijven en de verhalen van bewoners . De nieuwsberichten en bedrijven zijn aan elkaar gekoppeld door middel van tags en categorieen. Hierdoor kan de gebruiker door middel van de zoekfunctie alle informatie vinden over bijvoorbeeld een bepaald bedrijf.

KENC: We design, we fabricate, we deliver
Bouw Adaptief: Hoe adaptief bouw jij al?